Home
Service
Werk
Vliegveld vervoer
Contact
Sitemap
Link
Link


Aantal bezoeken:
Bedankt voor uw bezoek!

 

 

   Service

 

 

 

                                                        

  De Gelderse Taxicentrale is een professioneel taxibedrijf dat personenvervoer uitvoert door het hele land. Door service en kwaliteit hoog in het vaandel te houden, heeft GTC  binnen korte tijd een positieve en kwalitatieve reputatie opgebouwd voor onze klant. GTC voert zijn diensten uit met modellen van BMW, Mercedes-Benz en Volkswagen.


Middels deze website willen wij u duidelijk maken welke diensten wij u kunnen bieden en tegen welke tarieven. Wij hopen u hierdoor binnenkort in een van onze taxi's te mogen begroeten om u naar uw bestemming, waar dan ook, te brengen!

Door middel van de knoppen hiernaast kunt verder door onze website navigeren. 

Al onze taxi`s zijn duidelijk herkenbaar aan de, op het dak van de auto's geplaatste, dakborden.

Wilt u vervoert worden van A naar B, dan bent u bij GTC op het goede adres. Bij GTC gaat een rit bestellen zeer gemakkelijk. Bel naar ons bedrijf en bestel uw rit.

Bij ons word normaliter de taxi niet gedeeld met andere mensen, tenzij dit vooraf aan u kenbaar is gemaakt, of u dat zelf heeft geregeld. Indien in dat geval er op meerdere plaatsen mensen opgehaald moeten worden, laat u dat dan vooraf even weten aan de centralist als u de taxi besteld, dan kan hij/zij daar in de planning rekening mee houden.

Doordat wij een professioneel bedrijf zijn kunnen wij u op een persoonlijke manier service verlenen voor scherpe tarieven, wat volgens ons ook eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde chauffeur en/of auto, of heeft u andere wensen dan houden wij hier natuurlijk rekening mee. Aarzel niet om u speciale wensen door te geven, want ieder wens is voor ons een uitdaging.

Onze taxi’s zijn schoon, veilig en bovenal comfortabel! U kunt 24 uur per dag rekenen op onze service. Schuw niet contact met ons op te nemen, wat uw wens ook is. Wij vinden samen met u een passende oplossing!

 

Gelderse Taxicentrale in Velp en Arnhem | A.Ajheer@taxi-arnhem.eu